Acryl - Skyline van Wageningen

Skyline van Wageningen

Titel: Skyline van Wageningen 

Formaat doek: 120 x 40 cm

Lijst: exclusief lijst

Materiaal: acryl op linnen doek

Levering: een lijst is op verzoek mogelijk

Prijs: € 480,00 

Contact
Nicole Pluim
E-mail: nicolepluim@hotmail.com

Hoe kies ik een passende lijst?

Nicole Pluim Skyline van Wageningen WUR Schilderij

Het kiezen van een passende lijst voor de Skyline van Wageningen met de WUR in de achtergrond, kan een belangrijke beslissing zijn. Hier zijn enkele stappen die je kan volgen om een geschikte lijst te kiezen. Neem er in elk geval de tijd voor. 

Neem de kleur van het schilderij in overweging. In dit geval gaat het om een werk in grijstonen, met vage okerkleuren in de achtergrond. Vaak is het mooi als de kleuren uit het schilderij terugkomen in de lijst. 

Ga naar een lijstenmaker en laat je informeren. Neem het schilderij mee en kijk hoe verschillende lijsten bij het werk passen. 

Overweeg ook het interieur waar het schilderij komt te hangen. In dit voorbeeld past de kleur van de lijst erg goed bij de kleur van de sidetable waar het werk boven is opgehangen. 

Let ook op de kwaliteit van de lijst en bepaal je budget. Een exclusieve lijst kan de waarde van het schilderij verhogen. 

Neem ten slotte de tijd om een juiste beslissing te nemen. Dit kan even duren, maar het is de moeite waard om een schilderij goed tot zijn recht te laten komen. 

Nicole Pluim Skyline van Wageningen acryl
Delen mag! Graag zelfs.