Aquarel - Duivendaal Wageningen

Duivendaal Wageningen

Titel: Duivendaal Wageningen  

Formaat van de aquarel: ca 40 x 30 cm

Formaat van het werk inclusief lijst: ca 49 x 38 cm

Materiaal: Aquarel op papier 300 g

Levering: inclusief passe partout, glas en lijst    

Prijs: € 325,00

Contact
Nicole Pluim
E-mail: nicolepluim@hotmail.com

Ingelijste werk

Aquarel Duivendaal Wageningen. Nicole Pluim

Met deze ingelijste aquarel ben ik, zoals je waarschijnlijk goed kan zien, heel erg blij. Bij deze aquarel heb ik mij laten inspireren door een foto van Jacques van der Weiden. Met toestemming maak ik graag gebruik van zijn afbeeldingen van beelden van Wageningen.  

Ik kies er vaak voor om mijn aquarellen te laten inlijsten door Johan van Lijstenmakerij Rian in Wageningen. Johan is niet alleen een vakman in zijn ambacht, hij voorziet mij ook altijd van waardevolle adviezen. Hij deelt zijn inzichten over de kleuren van de passe-partout die zelden spierwit zijn, maar eerder gebroken wit. Daarnaast adviseert hij mij over de optimale breedte van de passe-partout, zodat het kunstwerk goed tot zijn recht komt.  

Deze ingelijste aquarel, compleet met passe-partout, beschermd door glas en omlijst in een luxe houten lijst, maakt mij blij. Het is niet alleen een eerbetoon aan het originele werk van Jacques van der Weiden, maar toont ook de samenwerking tussen twee creatieve geesten die de schoonheid van Wageningen willen vastleggen en erdoor geïnspireerd zijn. 

Delen mag! Graag zelfs.