Aquarel - Op de fiets door de Hoogstraat

Op de fiets door de Hoogstraat

Titel: Op de fiets door de Hoogstraat 

Formaat van de aquarel: ca 13 x 18 cm

Formaat van het werk inclusief lijst: ca 21 x 27 cm

Materiaal: Aquarel op papier 300 g

Levering: inclusief passe partout, glas en lijst   

Prijs: € 125,00

 

Contact
Nicole Pluim
E-mail: nicolepluim@hotmail.com

Ingelijste werk

Aquarel van de Hoogstraat in Wageningen. Ingelijst. Nicole Pluim.

Terwijl ik rustig door de Hoogstraat wandel, houd ik mijn mobiel op heuphoogte, en vang stiekem op wat er om me heen gebeurt. De mensen, de beweging, de stadse geluiden – alles is een bron van inspiratie. Plotseling snelt een man voorbij op zijn fiets, het is een onverwacht moment.

Thuis, wanneer ik mijn foto’s bekijk, kies ik een kleurenpallet dat de sfeer weergeeft die ik in de stad heb ervaren. Ik heb er plezier in en ik glimlach als ik het resultaat zie. In de Hoogstraat is fietsen eigenlijk niet toegestaan, maar deze man trotseert de regels en ik heb het vastgelegd met mijn heimelijke blik. 

Het alledaagse, deze spontane momenten. Ik hou daarvan. Ik observeer en leg vast wat ik heb gezien. Welkom in mijn wereld.  

Aquarel van de Hoogstraat in Wageningen. Ingelijst. Nicole Pluim.
Delen mag! Graag zelfs.