Culturele Ronde in Café de Tijd

Skyline van Wageningen WUR 0.2 Acryl schilderij gemengde technieken 120x80 cm

Za 6 en Zo 7 april is mijn werk te zien in Café de Tijd

Woon je in de buurt? Dan zou ik het erg leuk vinden als je tijdens de Culturele Ronde in Wageningen op 6 of 7 april tussen 11:00 en 17:00 uur langskomt in Café de Tijd op de Markt in Wageningen. 

Nicole Pluim Project Horizontaal - Aquarel Hoogstraat in Wageningen
Aquarel Loburg Molenstraat Wageningen. Nicole Pluim
Aquarel van Landschap De Eng in Wageningen. Nicole Pluim
Aquarel van het Beekdal in Renkum. Nicole Pluim Wageningen

Ik laat een verscheidenheid aan schilderijen zien in acryl en aquarel. Het thema is Wageningen in beeld, waarbij je straten en landschappen ziet van Wageningen en de omgeving. Verwacht afbeeldingen van haastig wandelende mensen in de Hoogstraat, een knus echtpaar onder een paraplu in de Molenstraat, maar ook een doorkijkje in de Bergstraat, een uitzicht op de Eng, de skyline van Wageningen vanuit de Uiterwaarden, of het Beekdal in Renkum.

schets in kleur terrasje De Tijd en De Kater in Wageningen. Nicole Pluim
De Tijd (schets) Nicole Pluim
De Tijd (schets) Nicole Pluim
De Tijd (schets) Nicole Pluim

Naast mijn schilderijen, wil ik ook een aantal schetsen met je delen, die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. De schetsen maakte ik terwijl ik op het terras van Café de Tijd genoot van een drankje of binnen een heerlijke maaltijd nuttigde. Het is een ontspannende bezigheid die ik vaak doe in gezelschap van mijn hond Jerry.

Interview Nicole Pluim: De harde kwast!

Noteer in je agenda, want ik vind het leuk als je langskomt. Ik hoop je te zien op 6 of 7 april tussen 11 en 17 uur in Café de Tijd. 

De Culturele Ronde in Café De Tijd Markt 12 Wageningen
Markt 12, 6701 CZ WAGENINGEN
Delen mag! Graag zelfs.