Maak je moeder blij op Moederdag!

Nicole Pluim De rollator van mevrouw Bloem Maak je moeder blij op Moederdag

De rollator van mevrouw Bloem
Wil je je moeder een leuk boek geven? Dan is ‘De rollator van mevrouw Bloem’ heel geschikt en te bestellen via Nicole Pluim of Martinus de Kam. Op verzoek signeren we het boek met een lieve wens voor je moeder. 

Een reactie van een lezer
“Goeie korte verhalen; leest heerlijk weg en ook heel geschikt om voor te lezen! En geïllustreerd!”

Recensie in De Gelderlander
Op 17 maart stond er een mooi bericht in De Gelderlander als aankondiging van onze boekpresentatie. Helaas kon de presentatie niet doorgaan, daarom bieden wij jullie op deze manier toch de mogelijkheid om je boek te laten signeren. 

Bestellen
Je kunt het boek bestellen door een mailtje of appje te sturen naar Nicole Pluim of Martinus de Kam. Als het voor Moederdag is, wacht dan niet te lang. 

Nicole Pluim en Martinus de Kam De rollator van mevrouw Bloem

Verhalenbundel van Martinus de Kam
Illustraties van Nicole Pluim 

Vijfentwintig verhalen over lieve, nare en rare mensen. Van een verteller met een grenzeloze fantasie en gevoel voor humor. 

Mevrouw Bloem is zielsgelukkig met haar nieuwe rollator, Sjaak doodt een sabeltandtijger in de uiterwaarden en Fietjes grote liefde slaat om in een dodelijk haat. Jantje Oostdijk is onsterfelijk. De pogingen van Olaf om zijn eenzaamheid te verjagen, lopen volledig uit de hand en Roos vindt zichzelf een bofkont omdat ze haar been heeft gebroken. 

Spannende, komische, wonderlijke en schrijnende verhalen van Martinus de Kam, met verrassende illustraties van Nicole Pluim 

Uitgeverij Gopher
ISBN 9789493172203
Prijs € 17,50

Delen mag! Graag zelfs.