Tinus ondertekent het contract bij uitgeverij Gopher

Martinus de Kam ondertekent het contract bij Uitgeverij Gopher. Nicole Pluim verzorgt de illustraties

Op woensdag 21 augustus ondertekende Martinus de Kam het contract bij Uitgeverij Gopher voor de uitgave van een boek. Het is een boek met verhalen over lieve, rare en nare mensen met illustraties van Nicole Pluim.

De verhalen liggen al langere tijd op het schap in de kast bij Tinus. Nou ja, niet echt in de kast, maar bij wijze van spreken. Daarom is Tinus opnieuw achter zijn computer gaan zitten om ze op te frissen en heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met Uitgeverij Gopher, die enthousiast reageerde.

En zo kwam het balletje aan het rollen. Want wie a zegt, wil b zeggen. Tinus vroeg aan mij of ik een aantal illustraties bij het boek wilde verzorgen. Tinus en ik waren al bezig met een klein project waarbij ik pentekeningen maakte bij een aantal gedichten van Tinus en die bevielen hem, waarop ik mij stortte op de verhalen en het maken van kleine tekeningen in Oost Indische inkt.

Delen mag! Graag zelfs.